POPRI - Меѓународен натпревар за млади во иновативни бизнис  идеи

 
Центарот за управување со знаење ве поканува да се пријавите на ПОПРИ МЛАДИНСКИ НАТПРЕВАР 2024 та

NWoW4NetZero во Брисел - Финална проектна конференција

На 14-ти февруари, се одржа завршната конференција од проектот Нови начини на работа за за нула емисии во

Посета од Силиконската долина на стартапите во Македонија

Центарот за управување со знаење неодамна му посака добредојде на г-дин Алфред Копола, познат експерт од US…

NWoW4Net-Zero Info Day: Иднината на работата

Во рамки на проектот „Со нови начини на работа до Нула штетни емисии“ кофинансиран од Еразмус + програмата

Настан Дигитална декада – Квалитет на јавни е-услуги за бизниси

Дигитална декада – Квалитет на јавните е-услуги за бизнисите собра експерти од различни области, луѓе кои

 ПОРПИ 2023 - третото место за Citrus Flour Team

Натпреварот EUSAIR POPRI 2023 заврши.
Сите учесници се победници за нас!

Проектот NWoW4NetZero напредува!

Центарот за управување со знаење (ЦКМ) Македонија, кој е лидер на проектот NewWays of Working for Net Zero Emission од ERASMUS +

Петдневна обука за младински работници во Матера, Италија

Младински работници од Македонија преку проектот ‘’Young Kreativ Social Enterprises’’ беа дел од петдневната интензивна

Young Kreativ Ден во Скопје

Велат дека  најдобрата вештина што може еден претприемач да ја има е вештината за осознавање и прашување.

Previous Next Play Pause
POPRI - Меѓународен натпревар за млади во иновативни бизнис  идеи  POPRI - Меѓународен натпревар за млади во иновативни бизнис идеи
NWoW4NetZero во Брисел - Финална проектна конференција NWoW4NetZero во Брисел - Финална проектна конференција
Посета од Силиконската долина на стартапите во Македонија Посета од Силиконската долина на стартапите во Македонија
 Проектот „Газели“ и иновациите во Северна Македонија и балканскиот регион Проектот „Газели“ и иновациите во Северна Македонија и балканскиот регион
NWoW4Net-Zero Info Day: Иднината на работата NWoW4Net-Zero Info Day: Иднината на работата
Настан Дигитална декада – Квалитет на јавни е-услуги за бизниси Настан Дигитална декада – Квалитет на јавни е-услуги за бизниси
 ПОРПИ 2023 - третото место за Citrus Flour Team ПОРПИ 2023 - третото место за Citrus Flour Team
Проектот NWoW4NetZero напредува! Проектот NWoW4NetZero напредува!
Петдневна обука за младински работници во Матера, Италија Петдневна обука за младински работници во Матера, Италија
Young Kreativ Ден во Скопје Young Kreativ Ден во Скопје