Во рамки на проектот „Со нови начини на работа до Нула штетни емисии“ кофинансиран од Еразмус + програмата на Европската Унија преку Националната Агенција за Европски Образовни Програми и Мобилност на Северна Македонија, би сакале да ве поканиме на NWoW4Net-Zero Инфо Ден.

Настанот е наменет за професионалци, организации, академии, и центри за обука кои работат во областа на управување со човечките ресурси.

ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА 

Место: Центар за управување со знаење, 11 Октомври 25, кат 12

Време: 27.02.2024 со почеток во 10 часот

Нацрт Агенда:

  • Вовед во трендовите за NWoW (New Ways of Working)
  • Презентација на платформата NWoW4Net-Zero
  • Презентација на 3 алатници и персонализирани патеки за обука
  • Практични вежби за ангажирање на учесниците
  • Презентација на импакт алатка и практични вежби
  • Прикажување на најдобрите случаи и практики
  • Мотивациско затворање за да инспирира понатамошно истражување и имплементација

 

Придружете ни се на ова патување додека ја истражуваме иднината на работата, наоѓајќи нови начини за подобрување на продуктивноста, прифаќање на одржливоста и поттикнување на иновациите. Останете во тек со новостите на на веб-страницата NWoW4NetZerо.

Вашето учество е клучно за обликување на идниот пејзаж на работното место!

За прашања за тоа како да учествувате, ве молиме контактирајте ja Андријана Богдановска Ѓ. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

или пополнете го формуларот за регистрација

Зачувајте го датумот, означете ги вашите календари и бидете дел од движењето NWoW4Net-Zero!