Настани

All Events

There are 3 events

28
Сеп
2017
2017-09-28 08:00 - 19:00
Софија , Бугарија
Иницијален состанок од проектот И3, проект поддржан преку Балкан-Мед програмата.
12
Сеп
2017
2017-09-12 18:00 - 2017-09-14 11:00
Хотел Метропол - Охрид, Македонија
Иницијален состанок од проектот Иноплатформа
08
Јун
2017
2017-06-08 08:00 - 2017-06-14 16:00
Наироби - Наироби, Кенија
2017 PEP Годишна конференција во Кенија

Powered by iCagenda