Вести

Петдневна обука за младински работници во Матера, Италија

Петдневна обука за младински работници во Матера, Италија

Младински работници од Македонија преку проектот ‘’Young Kreativ Social Enterprises’’ беа дел од петдневната интензивна обука во месец јануари во еден од најстарите градови во Италија, Матера.