Вести

Настан Дигитална декада – Квалитет на јавни е-услуги за бизниси

Настан Дигитална декада – Квалитет на јавни е-услуги за бизниси

Дигитална декада – Квалитет на јавните е-услуги за бизнисите собра експерти од различни области, луѓе кои работат во државните служби и граѓани со различни позиции на конференција на која беа презентирани наодите од Студијата за квалитетот на е-услугите за граѓаните во Северна Македонија .