Вести

Посета од Силиконската долина на стартапите во Македонија

Посета од Силиконската долина на стартапите во Македонија

Центарот за управување со знаење неодамна му посака добредојде на г-дин Алфред Копола, познат експерт од US Market Access Center од Силиконската долина, Калифорнија. Посетата на г-дин Копола беше организирана во рамките на проектот Gazelle.