Yes C+C Пилот Обуки

Автор: Стефанија Стефаноска
Во рамките на проектот „YES C+C –Зајакнување на креативноста, културните

Young Kreativ Ден во Скопје

Велат дека  најдобрата вештина што може еден претприемач да ја има е вештината за осознавање и прашување.

Завршна Конференција  во Брисел - Оддржлив модел за управување со човечките ресурси

Завршната конференција на проектот, одржана во Брисел на 2 март 2022 година, собра околу 60 луѓе во Аудиториумот

Презентација на моделот за кружно управување со човечките ресурси во Попова Кула

Во рамките на проектот Circular HRM за подобрување на кружните вештини и работни места преку обука за

Пилот Обуки за Оддржливиот модел за управување со човечките ресурси

Во времетраење од 4 сесии од 17.01-27. 2022-на, Центарот за управување со знаење организираше пилот обука

Тркалезна маса во склоп на проектот „Е-администрација“

Подготвено од :  Фросина Ѓуровска
На ден 09.03.2022, Центарот за управување со знаење одржа тркалезна маса по

ИНИЦИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ ВРАЌАЊЕ НА ВРЕДНОСТИТЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

Денес во Гимназијата „Никола Карев“ и ООУ„Аврам Писевски“ од Скопје беа донирани компјутери за сите

EUSAIR POPRI youth настан

Центарот за Управување со Знаење е еден од 9-те технолошки центри, акцелератори и паркови кои ќе учествуваат

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС


Центарот за управување со знаење сака да иницира соработка со претпријатија од Северна Македонија  во

ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА

Во петок на 22-ри февруари 2019 година заврши третата успешна работилница за CKM пд проектот на Интеррег

Previous Next Play Pause
Yes C+C Пилот Обуки Yes C+C Пилот Обуки
Young Kreativ Ден во Скопје Young Kreativ Ден во Скопје
Завршна Конференција  во Брисел - Оддржлив модел за управување со човечките ресурси Завршна Конференција во Брисел - Оддржлив модел за управување со човечките ресурси
Презентација на моделот за кружно управување со човечките ресурси во Попова Кула Презентација на моделот за кружно управување со човечките ресурси во Попова Кула
Пилот Обуки за Оддржливиот модел за управување со човечките ресурси Пилот Обуки за Оддржливиот модел за управување со човечките ресурси
Тркалезна маса во склоп на проектот „Е-администрација“ Тркалезна маса во склоп на проектот „Е-администрација“
ИНИЦИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ ВРАЌАЊЕ НА ВРЕДНОСТИТЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА ИНИЦИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ ВРАЌАЊЕ НА ВРЕДНОСТИТЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА
EUSAIR POPRI youth настан EUSAIR POPRI youth настан
ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС
ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМАШТВО ВО ПАТРАС, ГРЦИЈА